PORTRÉ- VAGY PORTFÓLIÓ FOTÓZÁS

 

Ha azt gondoltad eddig, hogy te nem vagy fotogén… ha úgy érzed, nem vagy alkalmas a fotózásra… ha képtelenség egy megnyerő képet csatolni az önéletrajzodhoz. Biztosíthatlak, hogy senkire nem igazak a fentebbi mondatok. Rád sem!

Fotósként az a dolgom, hogy kihozzam belőled a legjobbat. Van szemem hozzá, hogy megörökítsem a legszebb oldalad. A portréfotózáshoz bizalom kell, hiszen szabadjára kell engedned a benned rejlő modellt!

Nézd meg eddigi portréfotóimat és keress bizalommal bármilyen kérdésed van.

Rólam mondták

Többször választottam Gábort a saját és családom fotózására is. Minden alkalom nagyon jó hangulatban telt és a végeredményt “tűkön ülve” vártam. Gyönyörű képek, gyors és tökéletes munkavégzés, professzionista hozzáállás, ami mindig azt eredményezte, hogy ha fényképezés jut az eszembe, csakis hozzá fordulok! Köszönöm, az életem bizonyos szakaszait megörökítő csodás emlékeket!

Gabi

Nagyon hangulatos fotózás volt, imádtam minden egyes percét az eredmény pedig lenyűgözött. Csak ajánlani tudom mindenkinek, ha az élete bármely fontos pillanatát megszeretné örökíteni. Gyors és minőségi! Remélem lesz alkalmam még a közös munkára!

Betti

Szuper volt Gáborral fotózni… Sok nevetéssel és jó kedvvel telt a fotózás 🙂 Csodás képeket kaptam hihetetlenül gyorsan! Csak ajánlani tudom és remélem még fogunk együtt dolgozni! 🙂

Trixi

Ha még maradt kérdésed, írd meg nekem kérlek!

Tovább