ESKÜVŐI FOTÓZÁS

Kedves Jegyespár!

Hajnáczky Gábor fotográfus vagyok. Több mint 10 éve ez a szakmám és a szenvedélyem. Az esküvőfotózás igazán közel áll hozzám, mert egy megismételhetetlen nap minden fontos pillanatát megörökíthetem. Számomra az a legfontosabb, hogy változatos, újszerű és igényes képek készüljenek, melyek csodálatos emlékeket őriznek majd.  Tapasztalatom, tudásom és a legkorszerűbb technikai felszereltségem garantálja a megbízható minőséget. A művi beállítások helyett leginkább a pillanatokat szeretem elkapni, hogy természetesebb legyen a végeredmény.

A fotók profi utómunkán esnek át. Szín, kontraszt, fény beállítás, valamint effektezés. A kreatív és a nagy nap legjobb fotóit minden esetben retusálva adom át.

Felső kategóriás Canon és Sony rendszerrel objektívekkel és vakukkal dolgozom. Minden esküvőn 2 professzionális gépváz és több, prémium minőségű objektív áll rendelkezésemre, hogy a megismételhetetlen pillanatok akkor is meg legyenek örökítve akkor is, ha a technika ördöge ezt nem szeretné.

Kérésetekre fotós kollégámmal együtt is rendelkezésetekre állunk.

Kérdésed van? Olvasd el a Gyakran Ismételt kérdéseket!

GY.I.K.

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Vannak még kérdéseid? Tedd fel nekem!

Tovább

JEGYES FOTÓZÁS

Kedves Jegyespár!

Ha szeretnétek megörökíteni szerelmetek pillanatait még az esküvő előtt, akkor a jegyesfotózás nektek való!

Ezen a 1,5 órás fotózáson csupán ketten vagytok főszerepben. Nincs násznép, nincsenek kötöttségek, van viszont felszabadult mosoly és játékos pillanatok. 

Jegyesfotózást péntek, szombat és munkaszüneti napok kivételével bármely napon kérhettek. 

Ára: 40 000 Ft

ha az esküvőtökre is felkértek

Ára: 30 000 Ft

Gyakran ismételt kérdések

Vállalsz külön is jegyes fotózást?

Igen, természetesen!
Jegyes fotózás csomag esküvő fotózás nélkül:
– kb. 1.5 órás fotózás
– kérhető péntek, szombat és munkaszüneti napok kivételével
Az ár tartalmazza a kiszállási díjat Budapesten belül!

40.000 Ft*

*amennyiben esküvőtök fotózására is felkértek, úgy a jegyes fotózás ára 30.000 Ft

Van másodfotósod?

Professzionális, tapasztalt másodfotósokkal dolgozom együtt, akik önállóan is megállják a helyüket egy esküvőn, valamint szép, igényes portfólióval rendelkeznek. 
A másodfotós ára 60.000 Ft*
*10 órás rendelkezésre állással. Minden megkezdett plusz óra 10.000 Ft

Mennyibe kerül a kiszállás?

Kiszállási díj: Budapesten belül ingyenes. Budapesten kívül a kiszállási díj a lakhelyemtől (X. kerület) számítva oda-vissza útra 75 Ft/km

Milyen felszerelést használsz?

Felső kategóriás Canon és Sony rendszerekkel, objektívekkel és vakukkal dolgozom. Minden esküvőn 2 professzionális gépváz és több, prémium minőségű objektív áll rendelkezésemre, hogy a megismételhetetlen pillanatok akkor is meglegyenek örökítve akkor is, ha a technika ördöge ezt nem szeretné.

Hogyan tudunk lefoglalni?

Lefoglalni 30% foglaló befizetésével tudtok! Ekkor írom be a naptáramba a dátumotokat. Minden esetben személyesen találkozom a párral és szerződést írunk. Ha külföldön éltek, vagy kevés a szabadidőtök, Skypeon, vagy más alkalmazás segítségével is kapcsolatba léphetünk egy videóhívás alkalmával.

Ha kiválasztunk egy csomagot, de hosszabb rendelkezésre állást szeretnénk, a plusz órák mennyibe kerülnek?

A csomagok időtartamán felül a rendelkezésre állás 15.000 Ft/óra

A nyers képeket is megkaphatjuk?

A nyers fotókat nem áll módomban átadni. A szakács sem adja oda a hozzávalókat az ételhez, hogy Te készítsd el 🙂 Az utómunka szerves része a fotózásnak. Ez adja meg a fotók stílusát és teszi teljessé az elkészült végeredményt.

Vállasz az esküvő fotózása nélkül csak kreatív fotózást?

Sok párnak megterhelő lehet anyagilag egy nagyobb esküvő, de mindenki szeretné, ha legalább a kreatív fotózáson készült képeket profi fényképész készítené el. Amennyiben felkértek, örömmel vállalom a páros képek fotózását.

A kb. másfél órás rendelkezésre állás alatt számos felvételt készítek, amelyből a legszebb 25 db-ot adom át retusálva.

A csomag ára: 50000 Ft